Nyt fra formandenTirsdag d. 28. februar 2017


Tak for sæsonen 2016 og starten på 2017

Som Formand for klubben, er det med stolthed at jeg kan bekendtgøre, at jeg for 10. år i træk er blevet valgt som Formand. Sæson 2017 er klubbens 10 års jubilæums år, og jeg ser frem til en rigtig god sæson igen. Jeg er spændt på, om vores seneste tiltag med en adventuredag, kan rykke lidt i stillingen, så vi evt. får et nyt navn graveret i den flotte vandrepokal.

Mange hilsner
Formanden
Søndag d. 25.11.2012

Tak for sæsonen 11/12

Som mangeårig formand for klubben, vil jeg vanen tro takke for et godt år i vores kære klub. Der har været op og nedture, ændringer i vedtægter, antal spilleaftener og nyt projekt med indførelse af spilleaftener og crocket mesterskab, som tæller med i den samlede stilling. Jeg synes disse ændringer, har fået klubben og lystet til at kæmpe for sejren op i et endnu højere gear, og alle medlemmer har givet den en ekstra skalle. Tak for det og jeg glæder mig til endnu en sæson sammen med jer.

Mange hilsner
Formanden


Lørdag d. 15.1.2011

Et undskyld fra Formanden

Hjemmesiden har nu ikke været opdateret de seneste 2-3 måneder, hvilket naturligvis er under al kritik. Jeg har nu lagt de sidste mødereferater ind, og opdateret stillingen.

Jeg beklager den lange ventetid.

Mange hilsner
Formanden


Søndag d. 29.11.09

Klage fra medlemmerne

På november måneds turneringsaften blev der udtrykt utilfredshed med opdatering af stillingen på hjemmesiden efter afsluttet spillerunde.

Formanden har hermed taget kritikken til sig, og opdateret stillingen dagen efter turneringen. Jeg vil som udgangspunkt forsøge at fortsætte med hurtigere opdateringer, hvis tid er.

Mange hilsner
Formanden


Mandag d. 14.9.09

Endnu en sæson som Formand

For fjerde sæson i streg blev jeg stemt ind som formand i BKS81. Jeg ser helt klart denne jordskreds sejr som et udtryk for, at de øvrige medlemmer af BKS81 er yderst tilfredse med den måde jeg håndterer de evigt tilstedeværende og betydningsfulde opgaver på.

Det er med oprejst pande jeg tager imod udfordringerne i endnu en sæson, som ser frem til at tilbringe mange gode timer i jeres samvær.

Jeg håber ligeledes, at I syntes om det nye look på vores hjemmeside.

Mange hilsner
Formanden