BKS81 nyheder

 

Onsdag d. 4. december 2019
Så fik vi også gennemført 2019 sæsonen med sommerhus tur i Søndervig, hvor både adventuredag og bowling blev gennemført.
Efterfølgende tog vi DM i Croket en lørdag formiddag hos Gorm, hvor pokalens rette ejermand blev fundet. Kristian snupper det 10. mesterskab i klubbens historie med samlet 35 point. Kim tager 2. pladsen med 31 point, Morten 3. pladsen med 13 point og Gorm med 4 point indtager sidstepladsen og skal dermed stå for middagen til generalforsamlingen sidste lørdag i februar.


Søndag d. 10. november 2019
Stillingen opdateret efter en super hyggelig spilleaften hos Kim.
Snart står den årlige weekendtur for døren, og i år er det i vesterhavshytten Frigear der er destinationen.


Torsdag d. 9. maj 2019
Årets spilleaften hos Kim er blevet udskudt pga. afbud til den planlagte dag. I stedet har vi kastet os over årets anden bowlingrunde, som blev foretaget inden Red Warszawa koncert på Fermaten. Så bowling blev tidligt på aftenen, i ædru tilstand, og det havde åbenbart en positiv indvirkning på nogle af klubbens medlemmer. Morten hev 4 point i først runde med 163 point og Kim 2 point med 139 point. I anden runde lavede Gorm 160 point, og Morten sluttede med 4 strikes i træk, men "kun" 145 point. Kristian lavede dog 171 og Kim 167, så Gorm fik ingen point denne aften, trods godt spil.
Så samlet set har Kim nu lagt sig flot i spidsen med 12 point, Kristian på 2. pladsen med 7, Morten med 5 og Gorm har stadig sit første point til gode i år.
Senere fik den gas til Red Warszawa koncert (det var nok primært Kim der var helt oppe og ringe) Tak for en hyggelig aften - jeg er spændt på, hvornår vi kan afholde året spilleaften.


Torsdag d. 28. februar 2019
Generalforsamlingen blev afholdt hos Morten, som serverede bobler til forret, lækker Surf n' Turf til hovedret og en delikat dessert. Middagen blev godkendt af alle.
Selve generalforsamlingen forløb i god ro og orden og uden de store ændringer til vedtægter eller spilstruktur i klubben. Og der blev endda besluttet, at vi tager på udlandstur til september til Gibraltar for at se EM kvalifikations landskamp - det ser jeg frem til.
Bowlingen blev et stor enmands show af Kim, som lavede en gennemsnitlig score på 178 i de 2 runder, og hev sikkert 8 point ind på kontoen, Kristian snuppede 3 point, Morten et enkelt point, og Gorm har stadig point til gode i 2019. Efter bowling tog vi på city cafeen, efterfulgt af Piano Bar, og Gorm sluttede af på Fox, hvor vi andre fangede en taxa.
Vi ses til spilleaften hos Kim fredag d. 5. april)


Onsdag d. 16. januar 2019
Den årlige adventuredag blev afholdt på årets aller sidste dag, hvor vi spillede disc golf i Momhøje. 18 huller gik vi, og der var stor forskel på de første 9 huller som var i det åbne, og de sidste 9 var lange huller og flere inde i skoven. Det gav sine udfordringer for os alle. Vi spillede om 12 point, 4 til vinderen på de første 9 huller og 2 til 2. pladsen, og det samme gjorde sig gældende for de sidste 9 huller. Kristian hev 2 sejre hjem og dermed 8 point, Morten tog to 2. pladser og dermed 4 point. Havde han fået 2 point mere, havde han overhalet Kim på 3. pladsen, så det blev en meget tæt stilling i bunden af årets tabel, hvor Gorm samlet fik 15 point for sæsonen 2018, Kim 13 point og Morten 12 point. Kristian stak lidt fra feltet og fik 32 point og dermed vinder af vandrepokalen for 3. år i træk. Vi ser alle frem til en fantastisk 3 retters middag til generalforsamlingen hos Morten d. 23. februar. Tak for endnu en god sæson drenge. Jeg glæder mig til 2019.


Søndag d. 23. december 2018
Den årlige sommerhus tur var i år i Lemvig, hvor vi uden at afsløre for meget, fik taget pis på de lokale fiskerdrenge, flirtet med bartenderne, få sygeplejerskerne til at løbe grædende hjem fra byen, give omgange af shots til baren på den lokale og været for bagstive dagen efter, således vi ikke fik afholdt adventuredag som planlagt. Det gør vi i stedet d. 31.12.2018. Bowling fik vi til gengæld spillet i Lemvig City, og stillingen er opdateret med dette resultat. God Jul til alle.


Søndag d. 9. september 2018
DM i Crocket blev afholdt ved Kristian, og Morten blev suveræn vinder med 2 sejrer og 8 point i banken. Gorm snuppede 2 point og overhalede Kim i den samlede stilling.
Næste tur bliver den årlige sommerhus tur, hvor vi både skal bowle og afholde adventuredagen. Det bliver en spændende afslutning på året med den tætte stilling i bunden af tabellen.


Lørdag d. 28. april 2018
Stillingen endelig opdateret efter årets spilleaften hos Gorm, som indeholdte bordtennis, squash og fifa. Gorm var god på dagen og hentede 7 ud af 12 point. Ligeledes opdateret efter bowlingaften d. 27. april, som var blevet flyttet til en torsdag i stedet for den planlagte lørdag. Dette betød at bowling skulle foregå allerede kl. 21.00 og uden power bowling. Kristian tog begge sejrer i hus, og hoppede et skridt foran sine efterfølgere i den samlede stilling. Morten har stadig sit først point til gode i årets kamp.


Tirsdag d. 16. januar 2018
Årets generalforsamling blev flyttet frem til januar, da Kim ikke kunne på den planlagte dato i februar. Morten diskede op med en helt igennem fremragende 3 retters menu, som blev godkendt af alle. Pga. den korte tidsfrist til generalforsamlingen, kunne pokalen desværre ikke nå at blive graveret til overrækkelse til vinderen af 2017.
Generalforsamlingen forløb nogenlunde i god ro og orden. Mødereferat er lagt op på siden, og vedtægter skulle være rettet til, ud fra de aftaler vi kom frem til. I må gerne gå dem igennem og se om der mangler noget. Årets første klubaften bestod af et slag bowling, hvor Kim og Kristian begge hev 6 point i land.


Onsdag d. 8. november 2017
Årets endelig slag foregik på årets weekendtur i sommerhuset i Søndervig, hvor både DM i Crocket og årets sidste runde bowling stod for døren. Kim og Morten delte førstepladsen i Crocket, som blev spillet i en noget bagstiv tilstand med 4 kolde klinke-klanke i hånden. Bowling blev yderst spændende og Gorm smadrede banen og overhalede Morten med et enkelt point i aller sidste runde. Vi ser frem til lækker 3 retters menu hos Morten til foråret. Kristian snuppede atter førstepladsen og pokalen endnu et år. Legendarisk weekend med drinks, musikrunder, matador, TP, J-dag på Biergarten, hjemmelavet sauna, løbetur ved vesterhavet og masser af hygge. Tak for endnu en skønt sæson, og mon ikke Gorm stemmer for, at vi skal have endnu mere bowling på programmet i 2018 med den afslutning på 2017 sæsonen.


Torsdag d. 2. november 2017
Stillingen opdateret efter årets adventuredag, som stod på gokart i Herning gokart center. Kristian snuppede førstepladsen, Morten andenpladsen, Kim tredje og Gorm var en suveræn 4. plads og fik en chokoladeskildpadde som præmie. Nu skal årets endelige slag slås på sommerhus turen i Søndervig, hvor både DM i Crocket og sidste gang bowling skal gennemføres. Det bliver legendarisk.


Tirsdag d. 2. maj 2017
Dagen startede godt med en tur på FCM Arena og se FCM tæve FCN 3-1. Dejlige kolde fadøl i kulden. Gorm var ikke derude. Han ville til gengæld hente os efter kampen. Kl. 18.00 sharp, så vi kunne nå på Fox og få en øl. Så vi gik lidt før for at nå Gorm sharp kl. 18.00. Han skrev dog 17.56 at han ikke kunne nå det til kl. 18.00. Genialt. Vi gik på Fox og fik en Corona, og herefter på Marco Polo og få elendige pizza'er, som kun blev toppet af verdens dårligste irish coffee. Virkelig! Så tog vi på Pitstop og fik en fadøl, inden vi tog en taxa ud til bowlinghallen. Spændende bowlingresultat. Kim fik 0 point, hvilket jeg tænker er første gang nogensinde. Kristian snuppede to sejre og Morten og Gorm fik hver to point. Dermed har Kristian trukket lidt fra i spidsen, og der er stadig spænding i bunden af tabellen. En sjov detalje fra aftenen er, at både Kim og Morten fik helt samme antal point i begge runder. Kim 112 og Morten 123. Efterfølgende tog vi på Old Irish, da Mortens DJ kammerat spillede 90'er musik for de gamle drenge, og der blev fortalt røverhistorier fra den offentlige sektor.


Tirsdag d. 28. marts 2017
Årets spilleaften foregik hos Kristian. Vi skulle mødes kl. 14.00 sharp. Morten var til stede kl. 13.30, men de to øvrige kom væltende frem 14.20! Der var en del diskussion omkring dette, og om Kim og Gorm skulle fratages muligheden for at få point i den første dyst. I vedtægterne fremgår det ikke klart, at denne regel også gælder for spilleaften og DM i Crocket, så jeg er ret sikker på at vedtægterne bliver ændret til næste års generalforsamling. Første dyst var fodboldgolf i Sunds. Her vandt Kristian overlegent og Gorm snuppede 2. pladsen. Herefter var der dart konkurrence, som Kim vandt og Kristian tog 2. pladsen. Bowling på Wii'en endte med sejr til Kim og Kristian i de 2 runder. Det sidste game var Poker (Texas Hold Em) Her vandt Kristian puljen og snuppede de 4 point foran snuden på Kim. Tak for en god aften gutter og hyggeligt med overnatning i hytten :) Stilling opdateret.


Tirsdag d. 28. februar 2017
Årets generalforsamling og første bowlingaften blev afholdt i god stil hos Gorm, som diskede op med lækker hjemmelavet gulerodssuppe, oksefilet og god dessert, samt rigeligt tilhørende mængder af drikkevarer, inkl. den berømte lækre Iriske kaffe. Vi ændrede lidt i vores vedtægter, bl.a. blev der indført en adventuredag i stedet for en bowlingaften. Vi har nu 6 planlagte datoer, hvoraf blot de 3 er med 2 rundes bowling. Det kan derfor være, at vi til næste år skal overveje om vores navn stadig er retvisende i forhold til klubbens aktiviteter. Selve bowlingen endte med, at Kristian snuppede 6 point, 4 point til Kim og 2 til Gorm. Herefter var vi på City Cafeen og få 3 hof og en carlsberg. Tak til Gorm for en god middag. Mødereferat kan findes under mødereferaterne. Husk at få tilrettet kontingentet til 200 kr. pr. måned, første gang d. 1.4.2017.


Lørdag d. 12. november 2016
Årets afgørende kamp skulle foregå på klubbens årlige forlængelse weekend i sommerhus. I år blev det i Søndervig, hvor Bierbar i byen blev flittigt besøgt og hvor vi byggede hjemmelavet varmvandsbassin med olietønde og hele svineriet. Kristian hev pokalen hjem i år og Kim nåede lige at snuppe 2. pladsen foran Morten med blot 0,5 point! Gorm snuppede sidstepladsen og vi glæder os derfor til en fantastisk middag til generalforsamlingen. Tak for en god tur i sommerhus og en god sæson 2016.


Søndag d. 23. oktober 2016
Stilling opdateret. Resultatet ændrede ikke noget i den samlede stilling. Næste arrangement er årets sommerhus weekend, hvor årets sidste bowling skal finde sted. Der er fortsat mulighed for ændringer i toppen, hvor Morten pt. ligger på en 2. plads, med Kim i hælene 3,5 point efter sig. Kristian kan nu ikke indhentes på 1. pladsen, da han har 8,5 point ned til Morten. Gorm har 7 point og skal dermed stå for en lækker 3 retters menu til generalforsamlingen, hvilket vi glæder os til.


Onsdag d. 21. september 2016
Stilling opdateret efter DM i Crocket, som Kristian vandt i suveræn stil. Resultatet ændrede ikke noget i den samlede stilling. Næste møde i klubben er d. 1. oktober til bowling.


Fredag d. 27. maj 2016
Stilling opdateret efter spilleaften hos Morten. Dagen stod på spændende keglebillard, hvor Keld Hansen bød os velkommen i klubben i Herning. Efterfølgende var der diverse konkurrencer hjemme hos Morten. Den store point høster på dagen blev Morten selv.


Tirsdag d. 19. april 2016
Stilling opdateret efter seneste bowlingaften. Næste møde bliver spilleaften ved Morten.


Tirsdag d. 1. marts 2016
Generalforsamlingen for 2015 blev afholdt tilfredsstillende hos Gorm. Pokalen blev overrakt til Kim, men den manglende indgravering, hvilket var Mortens opgave. Han skal derfor betale 100 kr. i bødekassen, samt sørge for indgravering inden næste aften. Vi fik foretaget en hel del ændringer i vores vedtægter, bl.a. kortere tid på bowlingbanen og færre point at hente her. Der bør give mere spænding i kampen omkring pokalen fremadrettet og bliver spændende at følge. Stilling, vedtægter, mødereferat og billeder er opdateret.


Onsdag d. 17. februar 2016
Så fandt vi årets vinder, som blev Kim for 2. år i træk. Gorm endte på sidstepladsen igen, og stillingen blev dermed helt som sidste sæson.


Tirsdag d. 13. oktober 2015
Stillingen opdateret efter årets første 4 "runder", som inkluderer spilleaftenen ved Kim, hvor Kim høstede flest point, samt året DM i Crocket, som blev afholdt på mini bane ved Kristian. Her blev årets crocket mester Morten Skov. Næste gang vi mødes, bliver på weekend turen i sommerhus i Lemvig, hvor der vil være dobbelt point at kæmpe om til bowling, da vi desværre var nød til at aflyse en bowling aften.


Torsdag d. 26. marts 2015
Stillingen opdateret efter årets første runde, hvor Kim og Kristian deler førstepladsen. Vedtægter ændret og referat fra generalforsamling lagt på siden, sammen med billede af pokaloverrækkelse til Kim for sejren i 2014 sæsonen. Der vil blive lagt flere billeder op af maden fra aftenen.


Lørdag d. 28. februar 2015
Stillingen opdateret efter årets sidste runde på weekendturen i Søndervig. Kim løb med titlen for 2014 og Gorm tog sidstepladsen, efter en meget tæt afslutnings gyser.


Mandag d. 29. september 2014
Stillingen opdateret efter årets crocket mesterskab, som blev afholdt ved M.S. Gorm løb med titlen i 2014 - stort tillykke.
Bowling d. 27.9. blev desværre uden Gorm, som havde andre planer denne dag. Derfor tog Morten 4 point og overhalede Gorm i den samlede stilling.
Det hele skal nu afgøres i årets sidste bowlingaften, som kommer til at foregå i Søndervig den sidste weekend i oktober, hvor vi tager i sommerhus hele weekenden. Både top og bund ligger helt tæt og alt kan ske.


Lørdag d. 3. maj 2014
Amputeret og småhandicappet fredagsbowling, hvor Kim var på colavognen pga. problemer med leveren! Til gengæld overgik han lige klubbens rekord for bedste samlede banerekord med yderligere 46 point i forhold til hans resultat i januar måned. En imponerende aften med 706 point svarende til 176 i snit pr. runde! Imponerende. Kim indtager nu førstepladsen, og Gorm overhalede Morten, som nu er på sidstepladsen.


Søndag d. 30. marts 2014
Årets spilleaften skulle arrangeres og holdes ved Formanden. Vi kæmpede i bordtennis og indendørs fodbold, inden vi tog til Hammerum og fik pulled pork burgere, og kæmpede videre i Ludo og Wii skydespil og Wii bowling. Vinderen af hele dagen blev Kristian med 8 point, Gorm nr. 2 med 7 point, Morten på 3. pladsen med 5,5 point og Kim snuppede 3,5 point. En super dag med pulsen helt oppe og en hyggelig nat på Rylevej.


Mandag d. 24. februar 2014
Generalforsamling afholdt hos Morten. Referat af årets forsamling findes under mødereferater. Menuen bestod af ovnbagte østers med hvidløg og skinke, rejer i hvidløgssmør, mørbrad a lam med rösti og årstidens grøntsager, og pinacotta med boisenbær og frugt fra egen have. En helt igennem udsøgt middag, som blev godkendt.
Bowling endte med en lige start mellem Kim og Kristian, samt en god start for taberen af 2013. Næste møde er sidste lørdag i marts, hvor der afholdes spilleaften i Hammerum.


Lørdag d. 18. januar 2014
Så blev årets vinder og taber atter fundet. Efter en spændende og tæt kamp om førstepladsen, løb Kristian kun lige med sejren over Kim. Kim lavede ny samlet banerekord med hele 660 point på 4 runder - et gennemsnit på 165 point pr. runde.
Morten fik sidstepladsen, og skal derfor stå for lækker middag til generalforsamlingen i februar.


Tirsdag d. 1. oktober 2013
Septembers bowling aften blev usædvanlig, idet vi bl.a. ikke nåede at spille 4. runde færdig, og efter afstemning blandt medlemmerne, blev det besluttet at 4. runde ikke ville tælle med i regnskabet. Derfor var der kun 18 point at kæmpe om denne aften. Der blev delt point i flere runder, og i 3. runde fik Kim og Kristian begge 133 point og Morten og Gorm begge 119 point, hvorved alle delte point i denne runde. Resultatet samlet tegner nu et billede af det endelige resultat, inden vi har sidste runde i oktober, som også er i bowlinghallen, men alt kan ske endnu.


Torsdag d. 29. august 2013
Uofficielt DM i Crocket blev afholdt ved Gorm. Kristian forsvarede sin titel som Crocket Mester i suveræn stil. Stilling opdateret. Næste arrangement er landsholdsturen til Malta, som alle medlemmer ser frem til.


Søndag d. 7. april 2013
Spilleaften afholdt ved Gorm. Arrangementet bød på single og double turnering i badminton, samt hockey i hallen på den gode gamle Engbjerg Skole i Snejbjerg.
Stilling opdateret. Næste samling er d. 27. april til bowlingaften.


Torsdag d. 14. marts 2013
Årets generalforsamling blev afholdt hos Gorm, som skulle give 3 retters middag ovenpå nederlaget i 2012 sæsonen. Det blev dog kun til 2 retter! Årets mester blev Formand Kristian, som atter blev genvalgt til formand i 2013.
Den nye sæson 2013 blev skudt godt i gang med en meget anderledes og spændende stilling efter første aften. Stilling opdateret, samt nyt møderef. og justeringer af klubbens vedtægter. Næste aften bliver den 6. april 2013 til spilleaften hos Gorm.


Søndag d. 25. november 2012
Årets sæson blev afsluttet med manér i Lemvig City, hvor klubben lånte et sommerhus for en weekend. Den sidste bowlingaften i sæsonen blev afviklet i fred og ro, da vi havde booket samtlige baner i Lemvig bowling, for ikke at blive forstyrret, idet 1. og 2. pladsen lå helt lige inden sidste aften. (billeder fra hallen kommer senere) Vi skulle frem til aller sidste runde, inden sæsonen blev afgjort, og Kristian løb med pokalen, med et minimalt forspring på 2 point til Kim på 2. pladsen. Morten tog 3. pladsen og Gorm trumfede aftenen med at sætte hele to rekorder for laveste score (67 og 73) og blev årets taber. Tak for endnu en super sæson og for en fed weekend i Lemvig.


Søndag d. 30. september 2012
Efter afholdt klubmesterskab i crocket 2012, som blev afholdt hos Kim, er den samlede stilling tæt i toppen, og alt kan nu ske i sidste og afgørende bowling runde på den årlige weekend tur. Den officielle crocket mester blev Kristian. Efter uafgjort 1. plads på crocket banen, måtte det afgøres ved airhockey bordet, hvor Kristian suverænt vandt alle dyster. Hjemmesiden opdateret med stilling og nye billeder fra crocket mesterskabet.


Onsdag d. 19. september 2012
Hjemmesiden opdateret med stilling efter bowlingaften uden Mesterens deltagelse.


Lørdag d. 25. august 2012
Hjemmesiden opdateret med stilling efter første års bowlingaften, samt historiens første spilleaften afholdt hos Morten.


Søndag d. 4. december 2011
Efter afholdt ekstraordinær generalforsamling, er der sket store ændringer i vedtægterne for BKS81, som træder i kraft i 2012. Vedtægter er opdateret på siden, og stillingen for indeværende år vil blive stående indtil vi starter med de nye regler i 2012, hvor en nulstilling vil ske, og fremadrettet være fra primo året til ultimo året, i stedet for tidligere start på sæson midt i året.


Søndag d. 4. september 2011
Første stilling i den nye sæson 2011/2012 opdateret. Vi havde en speciel generalforsamling, hvor mange nye tiltag og ændringer blev drøftet. Det er ikke endelig besluttet, hvordan den nye løsning skal se ud, men vedtægter m.v. vil blive opdateret, så snart dette er fastlagt enstemmigt blandt klubbens medlemmer.


Lørdag d. 21. maj 2011
Stillingen opdateret med det endelige resultat for sæson 2010/2011. Kristian vinder pokalen og Morten atter på en sikker 4. plads. Så er vi i august klar til at skyde sæson 2011/2012 i gang efter generalforsamling hos Morten, som giver 3 retters middag m.m.


Lørdag d. 30. april 2011
Stillingen opdateret med de seneste resultater. Ingen ændring i den samlede stilling eller nye rekorder. Pokalen er nu klar, og vil blive overdraget til Kim i aften.


Lørdag d. 2. april 2011
Stillingen opdateret med de seneste resultater. Ingen ændring i den samlede stilling eller nye rekorder. Pokalen er pt. til omgravering ved guldsmeden, og vil blive overdraget til Kim så snart den er klar.Fredag d. 4. marts 2011

Stillingen opdateret med de seneste resultater efter computeren er kommet op at køre igen. Vi havde en helt fantastisk aften i februar, hvor vi både satte ny højeste samlet score og højeste banerekord.


Lørdag d. 15. januar 2011
Stillingen opdateret med de seneste resultater. Mødereferater ligeledes opdateret og uploaded. Der mangler stadig en korrekt opdatering af vores vedtægter, hvilket nok skal komme i orden inden for kort tid (læs: få uger)


Søndag d. 12. september 2010
Årets sæson er nu afsluttet, og der er sket mere i denne sæson end i de tidligere sæsoner til sammen. Vi har en ny vinder af pokalen, samt en ny taber i BKS81. Super spil af Kim gav ham vandrepokalen i år, og Gorm overtog sidstepladsen fra Morten. Jeg glæder mig allerede til at vinde pokalen tilbage næste sæson.


Søndag d. 28. marts 2010
Opdateret stilling med seneste resultater. Helt lige i toppen med kun to spilleaftener igen. Gorm kørt ned på en suveræn sidsteplads, nu skal der kæmpes om det endelige resultat.
Vores 3 år gamle banerekord blev slået med et enkelt point, efter en helt fantastisk god spilleaften, hvor den samlede gennemsnits score for alle blev hele 138 point !Mandag d. 22. februar 2010

Opdateret stilling med seneste resultater.Onsdag d. 3. februar 2010

Opdateret stilling med seneste resultater.


Søndag d. 29. november 2009
Stilling opdateret og det er en meget tæt og spændende 09/10 turnering, og vi har et nyt medlem på sidste pladsen. Derudover er der indsat et utroligt billede fra november måneds spillerunde. Samtidig er vores gæstebog desværre blevet fjernet, da den blev over spammet med alt mulig lort.


Onsdag d. 4. november 2009
Opdateret stilling med seneste resultater.


Mandag d. 28. september 2009
Hjemmesiden opdateret med stilling og nu med gæstebog der virker.


Fredag d. 25. september 2009
Så er hjemmesiden ved at være på plads. Der er stadig lidt problemer med den ønskede gæstebog, som jeg arbejder videre på. Herudover kan jeg ikke opdrive de tidligere billeder taget på bowlingbanerne. Konklusionen bliver, at vi må tage nogle nye billeder vi kan ligge på siden.


Lørdag d. 12. september 2009
Nyt design på hjemmesiden. Derfor mangler der en del oplysninger på siderne.
De vil komme løbende på, når jeg har tid til dette.